Beleef de helende kracht van ‘t water

 

  • Ontvangst met koffie of thee en wat lekkers
  • Meditatie en ontspannende oefeningen
  • Zeiltochtje

Maak uw hoofd leeg – voel de stress van u afglijden en ontspan…

De dagelijkse druk die we ervaren we in het leven, of het nou een intensieve baan is of andere factoren is moeilijk los te laten. Het blijft maar tollen en tobben in ons hoofd en we komen er zelf vaak niet meer uit. Vooral hypersensitieve mensen hebben hebben hier veel last van en hebben baat bij een ontspannend zeiltochtje met rustgevende oefeningen.

Het is van belang om te ervaren op welke wijze er mentale rust valt te brengen. Het mooie is dat zodra men weet hoe je dit doet, het leven steeds overzichtelijker en aangenamer wordt. Ook kunnen deze sessies enorm waardevol zijn wanneer iemand een traumatische ervaring heeft gehad en daardoor in het dagelijkse leven veel onrust of erger, stress ervaart.

Positief denken

Tijdens een meditatieve onthaasting worden er verschillende ontspannende meditatie-, mindfulness en ademhalingsoefeningen gegeven. U leert hoe te ontspannen, liefdevol te leven in het nu, het waarderen en te genieten van kleine dingen om u heen. U Komt dichter bij uzelf en stapt vervolgens heerlijk ontspannen van boord. Ervaar weer de zonnige kant van het leven u kunt hobbels makkelijker aan.

 Luister ook naar BNR: Een goed herstel is het halve werk.

 


Heeft u een allergie? Vertel het ons!
Aan boord zijn verschillende sapjes en hapjes verkrijgbaar

Betaling per contant of van te voren overmaken. Er is GEEN pin-automaat aan boord.

Lees s.v.p. de voorwaarden.

Email