J+H
Jurriaan en Helena Saelman

::: Zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid :::

 

Hoe is ‘zeiltochtje’ ontstaan?

Het zachte klotsende water, het moment dat de wind de zeilen pakt en de boot voortstuwt.
Van jongs af aan vroeg ik me altijd al af hoe het is om op een zeilboot te zijn. Ik zag de bootjes varen en verlangde ernaar om dat ook eens te beleven.
Pas toen onze zoon bij de zeeverkenners zat en behoorlijk kon zeilen stelde hij op een dag voor om een zeilbootje te huren. Vanaf dat moment zijn wij helemaal verslingerd geraakt aan zeilen en willen we u de kans bieden om dit ook mee te maken.  Een lekker hapje en een drankje erbij en het idee van ‘ZEILTOCHTJE’ was geboren.

Wie zijn wij?

Jurriaan is helemaal weg van zijn bootje; hij verdiept zich in alles wat daarmee te maken heeft en hij vind het heerlijk om erover te vertellen.
Helena’s passies behalve zeilen zijn: lekker en gezond koken, muziek (klassiek en jazz), fietsen, wandelen, fotografie en webdesign.

Ons ultieme doel is; heerlijk op het water genieten van bijzondere producten, beleving van de natuur en dit te delen met anderen. Pas op dat u niet geïnfecteerd raakt door het zeilvirus. Als dat gebeurt, zoals bij ons, dan raakt u het nooit meer kwijt!