J+H
Jurriaan en Helena Saelman

::: Zeilen… het ultieme gevoel van vrijheid :::

 

Hoe is ‘zeiltochtje’ ontstaan?

Van jongs af aan vroeg ik me altijd al af hoe het is om op een zeilboot te zijn. De bootjes zag ik varen en verlangde ernaar om dat ook eens te beleven. Het zachte klotsende water, het moment dat de wind de zeilen pakt en de boot voortstuwt.
Pas toen onze zoon bij de zeeverkenners zat en zeilen had geleerd stelde hij op een dag voor om een zeilbootje te huren. Vanaf dat moment zijn wij helemaal verslingerd geraakt aan zeilen en willen we u de kans bieden om dit ook mee te maken.  Een lekker hapje en een drankje erbij en het idee van ‘ZEILTOCHTJE’ was geboren.

Wie zijn wij?

Jurriaan is helemaal weg van zijn bootje; hij verdiept zich in alles wat daarmee te maken heeft en hij vind het heerlijk om erover te vertellen.
Helena houdt van lekker en gezond koken en van de rust en schoonheid van de natuur.

Ons ultieme doel is; tijdens een ontspannend zeiltochtje mensen te verrassen met verse en bijzondere producten, midden in de natuur en dit te delen met anderen. Gezamenlijk genieten van al het moois dat we onderweg tegenkomen! Maar… kijk uit voor het zeilvirus. Want dat raakt u nooit meer kwijt!