Aantal personen Een zeiltochtje is voor maximaal 2 personen vanaf 18 jaar.
Geschiktheid personen De vaartochten zijn enkel geschikt voor mensen met een sportieve instelling en een redelijke conditie.
Veiligheid Om uw en onze veiligheid te waarborgen dient u altijd de aanwijzingen van de schipper  op te volgen.
Reserveren Reservering is pas definitief na bevestiging door Zeiltochtje. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op. Bel naar: 06-36510528 b.g.g. voicemail inspreken of een WhatsApp of SMS sturen. Uw aanbetaling van 50% wordt verrekend met het arrangement en van het eindbedrag afgetrokken.
Annuleren kan tot 24 uur van te voren en dan wordt uw aanbetaling teruggestort. Zonder tijdig bericht hoeven wij uw aanbetaling niet aan u terug te storten.
Annuleren van aanzoekarrangementen kunt u uiterlijk tot een week van te voren annuleren om de volledige aanbetaling retour te ontvangen. Bij een annulering van minder dan een week krijgt u 50% van uw aanbetaling terug.
Te laat of niet verschijnen Bent u op het afgesproken tijdstip niet aanwezig zijn en er is geen telefonisch bericht van u geweest?  Als andere mensen zich aandienen dan beschouwen wij de afspraak met u als verloren gaan wij verder met deze andere mensen.
Vaarbeperking Vanaf een hogere windkracht en bij dreiging van heftige regen, onweer, hagel of (sneeuw)buien kan het te gevaarlijk zijn om uit te varen. Schipper moet het risico inschatten en bepalen of er dan wordt uitgevaren. Indien, onverhoopt, uw afspraak door ons wordt geannuleerd, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten en zullen we ons best doen de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. Mocht dit niet lukken dan wordt uw aanbetaling volledig vergoed.
Bereikbaarheid Het is belangrijk telefonisch bereikbaar te zijn voor in het geval een arrangement wordt afgelast. Check voor de zekerheid altijd uw voicemail of antwoordapparaat voordat u langskomt.
Kledingadvies Het is aan te raden een zonnebril, zonnebrandcrème, warme water- en winddichte kleding mee te nemen om de weersinvloeden te kunnen weerstaan. Ook op een ogenschijnlijke mooie dag kan het weer onverwacht omslaan. Op het water is de temperatuur altijd lager dan op het land.
Weersvoorspelling Om u altijd van de actuele weersvoorspelling te voorzien zijn er verschillende links naar weersvoorspellingen op onze site geplaatst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze voorspellingen aangezien deze van andere sites afkomen.
Verlies of beschadiging goederen is voor uw eigen risico. Wij bieden de mogelijkheid om uw goederen veilig op te bergen in een speciale waterdichte ton.
Nieuwsbrief Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan krijgt u een mailtje wanneer wij aan het begin van het seizoen van start gaan, wanneer wij een leuke aanbieding hebben en als we u iets belangrijks mee te delen hebben. Wij maken enkel gebruik uw e-mailadres voor eigen gebruik en u kunt zich altijd uitschrijven.
Privacy Wij gaan uiterst voorzichtig om met uw gegevens. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor onze eigen administratie en zullen deze nooit aan derden doorgeven. Wij gebruiken uw e-mailadres om u een alert te sturen een dag voor het geboekte zeiltochtje en voor de nieuwsbrief. Mocht u hier geen prijs op stellen kunt u zich altijd afmelden.